Организиране на рожден ден

Учи децата на работа в екип, самонадграждане – стремеж към роля на лидер и практикуване на нестандартно мислене – това е само минимума, който може да получат в стаята за деца. Да играеш на живо е много по-забавно, отколкото във виртуалния свят!

“Ескейп стая” c право e заглавие на най-желаното място за забавление и на младите гости, които са избрали да празнуват един нестандартен рожден ден. Повярвайте ми, въпреки че играта е само един час, вълнението ще се запази часове наред и дълго след това ще дискутирате невероятното събитие. Най-малките и смели авантюристи могат да бъдат придружени от най-добрите аниматори, които ще помогнат в трудни ситуации. Също така възрастните играчи, могат да потърсят съвет като се свържат с администратора, който наблюдава от скрита камера поставена в стаята специално за тази цел, така че няма какво да попречи на доброто настроение.

Важен момент: По време на всички официални празници цената на играта остава същата, каквато е и през останалите дни. Броят на тези, които искат да се забавляват, използвайки ума и душата си значително се увеличава, така че направете предварително резервация.

Цената е 20 лв на човек.

Във всеки отбор могат да участват от 2 – 6 играчи

Подаръчен ваучер